28-03-07

Teambuilding!

Vandaag had Stef onvrijwillig een teambuildingsessie op het programma gezet. Toen Pieter na een avondritje op de MTB nog even langskwam in de (weldra) nieuwe woonst van Stef en Stien, trof hij er een Stef-met-een-Ikea-kast-aan. Dit beestje vind je niet zo vaak in het wild. Die ene Ikeakast werd vakkundig in elkaar gezet door team rennsport, door het vlotte teamwerk zat de tweede nog sneller in elkaar.

Wat voor veel mensen een bron van frustratie is, was voor team rennsport 'een eitje'.

Morgen gaat Stef nog wat werken in zijn huisje, Pieter gaat op het circuit van Zolder trainen met collega Ief.

 

PS: op de eerste rit van de Tape Riders (wielerclubje van Avery Dennison, werkgever van Pieter) werden topsnelheden van 59 km/u genoteerd....

22:49 | Commentaren (1)

26-03-07

Eindelijk,

Eindelijk is de klok verzet en is het goed weer! Nu kan 'ne gewone werkmens' fatsoenlijk beginnen trainen, dat wil zeggen zonder te bevriezen ergens op een donkere weg.

Het eerste doel, of de eerste afspraak van het jaar komt ook stilaan in zicht: de Ronde Van Vlaanderen voor wielertoeristen, nog 2 weken en het is zover.

Stef is ondertussen bijna verhuisd, dan kunnen we aan de klimtrainingen in de Ardennen beginnen.

Nog een maand en Pieter vertrekt op stage naar het Gardameer. Het worden nog leuke maanden.

19:51 | Commentaren (0)

16-03-07

Paul en Dean

IMG_0261re

Paul en Dean zijn een mooi team, ze werken heel goed samen zoals ze bewezen hebben tijdens mijn laatste proefritten.

De Paul remmen werken echt goed, ondanks het feit dat ze er retro uitzien is hun performance fantastisch. De looks zijn echt killer en het afwerkingsniveau is top. Meer fotos kan je zien in ons team album.

http://teamrennsport13.fotopic.net/

18:35 | Commentaren (2)

06-03-07

Cult parts uit Cali

Paul box

Na lang wachten is het pakje met cult onderdelen uit Chico, CaliforniĆ« eindelijk aangekomen.                     Het heeft meer dan een week bij Taxipost/ABX gelegen voor het afhandelen van de douaneformaliteiten. Maar het was het wachten meer dan waard.                                                           

Bij het uitpakken straalt de liefde waarmee de onderdelen gemaakt zijn je gewoon tegemoet. Alles netjes ingepakt in heatsealed zakjes, leuke handleidingen en een heel pak stickers.              

Het voelt allemaal zo lekker stevig en zo prachtig eenvoudig aan. Less is more, form follows function.

Wil je weten wat er juist in het pakje zat? Kijk dan eens hier: http://teamrennsport13.fotopic.net/c1225634.html

Als alles op de fietsen staat komen we terug met een update.                                                               

Om met de woorden van Paul Components af te sluiten: Be nice, ride a bike

23:04 | Commentaren (0)

04-03-07

Pizza, trainen in de Ardennen

pizza

 

Dit weekend zijn we met een hoop oud scouts van onze generatie op weekend geweest. Met 14 grote mensen en 2 peuters trokken we in een huisje in Sourbrodt (vlakbij Robertville).

Stef en Pieter hadden hun koersfietsen mee om met het oog op de transalp te kunnen trainen.                Zaterdag was het weer triestig, hevige regenbuien en een strakke wind maakten het onmogelijk om buiten te gaan rijden. In de namiddag werd het droog maar het bleef waaien. We zijn dan maar vertrokken voor een mooie wandeling over het MTB oefenparcours van team rennsport. 'S avonds nog genoten van een sauna en verkwikkende douche.

Zondagmorgen was het weer veel beter. Dus werden de fietsen van stal genomen en vertrokken we voor een rit van ongeveer 4 uur. We besloten de route Venn und Seeen te volgen. De route bracht ons naar Buetgenbach, Amel, Sankt Vith, Bellevaux, Malmedy, Mont Rigi, Botrange terug naar het huisje.

Iets voor halfweg sloeg het noodlot echter toe. Bij een mooie rechts-links-combinatie smeerde het voorwiel van Pieter onderuit. Een ijsplek op een zebrapad was de boosdoener. Gelukkig viel het allemaal wel mee, een dikke knie met daarin twee kerven, een geschaafde elleboog en een pracht van een pizza op de linkerbil (zie foto, diameter 10cm en heerlijk opgezwollen). Het deed niet echt veel pijn dus vervolgenden we al snel onze weg. In het heerlijke ochtendzonnetje peddelden we over de bergjes. Onderweg nog even op het plein in Malmedy gestopt om een cappucino te drinken bij de Italiaan. Gesterkt door het koffietje reden we de laatste beklimming van de dag op, om met een snelle afdaling van de Botrange te einidigen. Het was een zalige rit van een kleine 4,5 uur. Al bij al een echte kwaliteitstraining. Na de rit nog genoten van een sauna, om later terug rustig naar huis te rijden.

18:05 | Commentaren (3)