28-05-07

Nieuw projectje en de kledij is er!!

Nog 47 dagen en het startschot van de Transalp wordt gegeven. De voorbereidingen worden nu serieuzer en serieuzer. Goed trainen, op het eten letten, alcohol verbannen, alle materiaal op orde brengen en testen.

 

Pieter heeft er met het Hemelvaartweekend een prachtige training opzitten in de Franse Alpes-du-Sud. Een driedaagse georganiseerde tocht bracht 400 MTBers van Die naar Gap. Langs de mooiste en spannendste singletracks van de streek. Het was ongeloofelijk mooi. Samen met Ief van de XC Bikers reed hij de tocht uit. Op de tweede dag kwamen ze zelfs als eerste team aan na een tactische move op de eerste klim waardoor ze geen verkeer hadden op de volgende singletracks. Ook nog even onze begeleiders Stefan en Reno van de XC Bikers bedanken voor hun goede zorgen en de coole team transporter die Stefan geregeld had.

 

Nu terug in België is het tijd om even te rusten en verstandig verder te trainen.

 

Zaterdag hebben we dan samen met Dries S de Ludo Dierckxsens classic gereden in Eindhout. Over 165km leidde de tocht ons van Eindhout tot in Wavre/Beauvechain en weer terug. Een mooie tocht over allemaal heel rustige wegen. Er was spijtig genoeg weinig opkomst door de slechte weersvoorspellingen.

Dit was ook de eerste tocht in onze nieuwe teamoutfit. De fotos volgen nog maar het 'is looking pro'.

 

Ondertussen zijn we allebei ook bezig met een nieuw bike-project. Stef heeft een titanium Raleigh MTB frame gekocht dat hij zal opbouwen tot een lichtgewicht racer voor de gemakkelijkere parcours.

Pieter is begonnen aan een Yeti ASR-SL om er een lichtgewicht full suspension voor het grovere werk van te maken. Als de fiets nog voldoende getest kan worden voor de Transalp gaat dit zijn race bike worden. Anders zal het de getrouwe Dean worden die zijn doeltreffendheid in Frankrijk meer dan bewezen heeft.

Fotos van deze projectjes volgen ook nog.

 

12:25 | Commentaren (2)

Commentaren

succes Nu dat het dichtbij komt wens ik jullie alvast veel succes en ook een mooie plaats!

Gepost door: Jef | 05-06-07

Thanx Jef!
Proficiat met de gezinsuitbreiding!

Gepost door: stef j. | 05-06-07

De commentaren zijn gesloten.