04-04-08

Nog een kleine maand...

Photo_050
 Nog een kleine maand en we starten in de Raid VTT Les Chemins du Soleil, course Elite. Al een jaar zijn we er mee bezig, urenlange trainingen werden afgewerkt, meermaals haalden we een 'nat gat', kilos modder werden van A naar B gereden. En nu, nu begint het nog maar pas. De laatste weken in rechtstreekse aanloop naar de wedstrijd. De laatste kansen om de vorm op peil te brengen. Dit alles moet dan nog eens gekoppeld worden aan de job en het priveleven. Op het werk staan er heel wat klantenbezoeken en een grote beurs in het buitenland op de agenda, op zich al slopend en zwaar. Dan tussendoor nog een lang weekend naar Frankrijk (parcours verkennen) en nog een weekend naar Duitsland (Kellerwald Bike Marathon als voorbereidingsrace). Ik zal dus niet veel in mijn eigen bed kunnen slapen deze maand. Ik zal blij zijn wanneer april voorbij is en het is nog maar net begonnen.

Maar als ik dan de foto hierboven zie dan komt de goesting weer helemaal terug, dan weet ik dat het fantastisch zal zijn. Het blijft natuurlijk afwachten of we nog gaan genieten van het landschap tijdens de wedstrijd. Gelukkig kunnen we er tijdens de verkenning volgend weekend al eens goed naar kijken.

We starten ook als echte underdogs/outsiders lees het nieuwsberichtje hieronder maar... http://www.mtbikers.net/phpnews/news.php?action=fullnews&... 

14:22 | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.