20-05-08

Hard to keep motivated...

Na de piek op de Chemins du Soleil is het moeilijk gemotiveerd te blijven. Het is een combinatie van verschillende factoren.

  • de konijnen van de bovenburen houden me 's nachts wakker ik ben dus niet uitgeslapen en constant wat slapjes. Vandaag neem ik van het werk enkele oordopjes mee om het lawaai buiten te houden. Over de effecten van slaap tekort: http://www.pezcyclingnews.com/?pg=fullstory&id=5911&a...
  • op het werk is het weer eens lekker druk, bezoeken aan buitenlandse klanten, reizen, proeven,...
  • mijn achterwiel reed ik op de Chemins kapot, het is nu bij Ernie www.bikeboosting.nl voor een nieuwe velg, nu moet ik het doen met een reservewiel en dat bolt niet zo lekker (zit tussen de oren maar toch)
  • en zo zijn er nog een hele hoop kleine dingen die me er niet toe brengen op fiets te kruipen

Ik hoop dat de levering van mijn Yeti ASRc midden juni dan toch een keer de ommezwaai kan brengen en me weer de lust for biking doet vinden. http://forums.mtbr.com/showthread.php?t=363199

AS RslC

Stef is ondertussen wel goed bezig, hij traint nu volop voor Parijs-Roubaix voor wielerterroristen. Vandaag haspelt hij zelfs wat rondjes op het circuit van Zolder af om aan snelheid te winnen. Ik doe niet mee aan het zottekesspel van Parijs Roubaix (of Stef moest geen kompanen vinden om mee op de fiets te kruipen, dan rijd ik ook wel mee), maar ik ga zeker mee om Stef op tijd een frisse drinkbus aan te kunnen geven.

18:07 | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.