10-06-08

White lines, don't do it...

Seems like our boy Tom Boonen got carried away a bit to far with this white sex thing. http://rennsport.skynetblogs.be/archive-month/2008-04 

cocaine_crack(1)

Snorting up the white lines got him in the news again, after being caught speeding twice in a months time (and not just 5km/h over the limit...).

Let's hope he get's back on track and stops acting like a fool. He schould really know better. I can understand that he has a right to have a private life, but he better waits till he's retired.

All I can say is, dopers suck, doesn't matter if it's in sports or day to day life.

21:57 | Commentaren (3)

Commentaren

And in which category belongs drinking a bit too much during a nice evening?

Gepost door: Ruth | 11-06-08

We weten nu wel dat Tom met een Audi RS4 rijdt, althans met die wagen is hij geflitst. Ik lees dat hij een nieuwe RS6 besteld heeft.

Toen Rasmussen uit de tour gegooid werd, was op tv te zien dat hij bij zijn huis in Lasize met RS6 (vorig model) aan kwam.

Audi RSx = de ideale wagen om fiets te vervoeren.

Gepost door: Dries Schellekens | 11-06-08

Van drinken kent onzen Tom ook wel wat he (tweede keer dat hij te snel reed 1.0 promille). Voor mij blijft de lijn tussen drinken en coke snorten toch wel een dikke lijn. De pech is dat Tom bekend is en dat elk misstapje zo in de media komt. Ik rijd ook wel eens te snel (zeker op de ring rond Mol), ik ben ook wel eens zat (en dan nog strontzat ook), geen kat die er naar kijkt. Daarnaast komt ook dat Tom deels het gezicht is van zijn sponsors die hem betalen om hun naam uit te dragen. En voor een high level sponsor is dat nu spijtig genoeg een full time job. That's life, het hoort er gewoon bij.
Hopelijk komt alles weer op de rails, ik weet nog goed hoe blij ik was toen hij Roubaix won dit jaar. Voor mij is hij ook geen echte doper, het is niet dat hij aan de EPO, testosteron, IGF, insuline af andere prestatiebevorderende middelen zit.
Roem of pijnlijke teneergang, het zit verrek dicht bij elkaar.
En mocht ik een dik betaalde pro zijn, ik kocht me ook een dikke vette Audi RS in de avant versie.

Gepost door: Pieter | 11-06-08

De commentaren zijn gesloten.