06-01-09

Yeti ASRc cancelled

no more

 De bestelling is gecancelled. In tijden van economische stagnatie of zelfs regressie heb ik liever 'nen iet wat dikkere spaarboek dan nen dikke bike'. Gewoon kwestie van iets achter de hand te houden en wat vet op de soep te laten.

Ik heb hier natuurlijk wel een hele doos onderdelen liggen voor een tweede bike. Dus ben ik nu op zoek naar een funky kader om daar al die spullen op te hangen. De dean kan dan eerder licht en met een vaste vork afgemonteerd worden, de andere bike zal er dan een zijn voor het ruigere werk met schijfremmen en 100mm veerweg. Ik denk nu aan iets van een van deze jongens (goede tips voor hardtails onder de 1000€ -1200$ zijn steeds welkom) http://www.rocklobstercycles.com/ http://www.ahrensbicycles.com/ 

http://www.spookybikes.com/news/index.php http://www.curtisbikes.co.uk/ 

http://www.curtlo.com/ http://www.firstflightbikes.com/newgoat.htm 

http://www.salsacycles.com/

Ergens doet het wel pijn in mijn hartje, maar dat gaat wel over. Zal een yeti dan altijd een droomfiets blijven???

 

21:21 | Commentaren (2)

Commentaren

Jammer voor je, maar kan je wel begrijpen.
Uitstel is geen afstel hé.

Ga anders voor een arc, is een pak vriendelijker geprijsd en denk dat je ze op het net mss zelfs met behoorlijke kortingen kan vinden.

Anders zou ik voor een curtlo gaan. Ik kan me herinneren dat ik ooit een MBA-magazine gekocht heb, pakweg 10 a 12 jaar geleden, waarin zo'n 24 hour frame getest werd. Werd toen super bevonden, vooral heel comfortabel. De mint-kleur die ze aanbieden is helemaal te gek vind ik :-)

Nu ja, blijft moeilijk kiezen, rock lobster of dekerf zijn ook mooie opties...

Groeten,

Kurt

Gepost door: Kurt | 06-01-09

Uitstel is inderdaad geen afstel.

Ik kan wel zeggen dat je smaakt hebt ;), Curtlo, Dekerf, RL, altijd mooi.

Gepost door: Pieter | 06-01-09

De commentaren zijn gesloten.