19-01-09

Nieuw crossframe en regenachtige dagen

Het nieuwe crossframe dat ik door de lage pond kon kopen (meer dan 100 euro uitgespaard wat ruw weg 33% korting is) kwam dan vorige week eindelijk binnen. Afgelopen weekend ging ik dan op zoek naar een passende vork en een balhoofd.

IMG_2592

Zaterdagavond kon het geheel dan in elkaar gezet worden, alle andere onderdelen werden van de oude crosser genomen of uit mijn persoonlijke stock. Een wit stuurlint en witte Hudz maken het geheel pro en helemaal af. Het stuurlintje is van een materiaal dat heel makkelijk af te wassen is, wel gemakkelijk voor een winterfiets.

De crosser staat dus goed en wel in elkaar en dan begint het te regenen. Dat levert altijd een heleboel doornatte was op.

IMG_2586

Nu zal ik onze kelder/werkplaats maar eens opruimen. Het lijkt wel of er een bom ontploft is...

PS ondertussen zijn we ingeschreven voor de chemins du soleil, www.raid-vtt.fr en net als vorig jaar weer met startnummer 13

19:13 | Commentaren (3)

Commentaren

heel mooi fietsje! knap!

Gepost door: Reno | 21-01-09

Inderdaad heel knappe cross-fiets!

Ik las in een oudere post van je dat je met een easton-riserstuur rijdt. Heb je dat ergens op het net gekocht? Zo ja, waar precies?

Alvast merci voor de info en veel fietsplezier,

kurt

Gepost door: Kurt | 22-01-09

Ik heb mijn Easton low riser bij bike-discount.de gekocht.
Lekker stuurtje, gewicht is super. De 610mm brede low riser is even zwaar als een syntace duraflite carbon 580mm (plat stuur): 135g.

Gepost door: Pieter | 23-01-09

De commentaren zijn gesloten.