04-08-09

Sean Kelly wegrit

Afgelopen zaterdag reden we de Sean Kelly, een klassieker onder de toeristenritten in de Ardennen.

De rit vertrekt vanop de Baraque de Fraiture, aan de afrit van de snelweg was het al meteen file, nog nooit had ik het hier zo druk gezien.

De organisatie heeft het parcours gewijzigd ten opzichte van de voorbije jaren, dit bleek een succes te zijn. Het vorige parcours ook prachtig maar de nieuwe versie heeft net iets meer. The usual suspects zoals de Redoute, Chambralle en Ferierres zitten er nog steeds in, afzien gegarandeerd!

En afzien heb ik gedaan! De naweeen van de kater na mijn verjaardagsfeestje, het vroege opstaan en een week niet fietsen lieten zich voelen. De laatste kilometers gingen heel moeizaam en het was duwen om vooruit te geraken, de opluchting en voldoening aan de aankomst was groot.

Nu zondag rijden we in Trooz de Bataille Des Ardennes (als alternatief voor de Chouffe Marathon) een miskende klassieker onder de Ardennenritten. Nu maar hopen dat het goede weer zich doorzet en dan kunnen we genieten van een lekker parcours (1 keer in de zomer een rit als in Bolland is genoeg).

Fotos Kelly: http://www.firstfotofactory.com/cgi-bin/cosmoshop/lshop.cgi (geef nr 948 in)

Info bataille des ardennes: http://forum.mountainbike.be/viewtopic.php?t=64812

http://users.skynet.be/vttrooz/BA2009.htm

 

11:06 | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.