22-04-10

Bioracer skinsuit

Al 7 jaar rijd ik met Bioracer kledij (Avery Dennison Tape Riders, Team Rennsport, XC Bikers). In die 7 jaar is er al heel wat veranderd op fietskleding gebied. Met de laatste update van hun lijn heeft Bioracer nogmaals een grote stap voorwaarts genomen.

Laatst mocht ik ontvangst nemen van een eendelig pak van Bioracer. Het is hetzelfde model zoals gedragen door Zdenek Stybar en Bartje Wellens. Ik koos voor het model met lange mouwen, uitgevoerd in de nieuwste evolutie van de Caro Dorlastan. Dit is een zeer elastische stof die ook een beetje compressie biedt. De pasvorm van het pak is perfect, zo goed zelfs dat je het niet meer opmerkt. Doordat het een eendelig pak is hoopt het ook nergens op en blijft modder er ook minder 'inhangen'. Daarnaast fladdert er ook niks als het hard bergaf gaat.

IMG_4184

Ik heb mijn pak dit weekend gedragen tijdens de Kellerwald Bikemarathon en was er erg tevreden over. Het enige nadeel is het gebrek aan achterzakjes. Mijn gels stopte ik dan maar onder mijn broekspijpen, dat was achteraf gezien geen slechte plaats. De gels zijn makkelijk bereikbaar en doordat ze steeds zichtbaar zijn vergeeet je zeker niet te eten. De reserveband en CO2 bevestigde ik op mijn stuurpen met mijn zelfgemaakte strap. Tooltje en GSM stak ik in een klein zadeltasje.

Ben je op zoek naar kledij voor je club of team? In grote of kleine oplage? Neem dan contact op met Bioracer en spreek eens af met je vertegenwoordiger.

07:00 | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.